Felhasználóbarát felület

átláthatóság releváns információk

A rendszer fejlesztése során egyik fő célunk az volt, hogy a felhasználói felület könnyen átlátható, könnyen kezelhető és jól olvasható legyen. Ennek megfelelően releváns, orvosok által adott visszajelzések alapján készítettük el és finomhangoltuk a felület megjelenését és funkcióit. 

 

Bár a rendszer elsősorban a szakmai igények 100%-os kielégítésére törekszik, hasonlóan fontos eleme a felhasználóbarát felület. A modern megjelenést, valamint a könnyed kezelhetőséget ötvöztük a szakmai igényekkel, ezzel egy egyedülálló felhasználói élményt biztosítva az egészségügyben dolgozók számára.

 

Nincsenek felesleges, zavaró gombok, vagy értelmezhetetlen elemek a felületen. Ön csak azokat az információkat és funkciókat fogja látni, amire valóban szüksége van, mindezt egy esztétikus munkafelületen.

Ehhez nagyban hozzájárul a rendszerben alkalmazott paneles megoldások is, melyek segítségével bővebb információ megtekintéséhez ezek kinyithatók, de szükség esetén zárhatók, így növelve a látható információs felületet.

 

A Rendszer használatát könnyen elsajátíthatja, hiszen mindent ott talál, ahol annak lennie kell.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: +36 20 226 44 00
Email: info@it-rendszerhaz.hu