Dokumentumkezelő

eeszt szinkronizáció szótár funkció dokumentum sablonok

A dokumentáció során felmerülő ismétlődő, időigényes feladatok csökkentése érdekében több automatizált megoldást is beépítettünk ebbe a modulba, ezzel többlet időhöz juttatva a felhasználóját. 

 

Az időmegtakarításon kívül ez a sokoldalú modul lehetővé teszi a dokumentumok széleskörű kezelését azok típusától függetlenül.

A rendszer a típus paraméterezésétől függően feltölti az adott dokumentumot az EESZT-be

Olyan külső dokumentációk is gond nélkül feltölthetők a rendszerbe, amelyeket a páciens hozott magával.

– sablonok, dokumentumminták –

A modul olyan sablonokat tartalmaz, melyek segítségével Ön egy kattintással hozhat létre ambuláns lapot, vagy beutalót. 

– előzmények másolása

Korábban létrehozott dokumentumok tartalmai (vagy annak bármely kijelölt része) átmásolhatóak egy újonnan létrehozottba. Ebben az esetben a szerkesztő felületen megnyílik a kiválasztott előzmény dokumentum, amiből könnyedén másolhatunk át tartalmat az újba. Ezzel a megoldással az ismétlődő feladatok mennyisége jelentősen csökkenthető. 

-szótár funkció –

A gyakran használt szavakat, szövegrészleteket többé nem kell minden egyes alkalommal begépelnie, hiszen a beépített szótár funkció segítségével a korábban elmentett szövegeket egy kattintással a dokumentumba illesztheti a használni kívánt kifejezést vagy szövegrészletet.

– Feltöltés az térbe (EESZT) – 

Minta létrehozásánál, külső file feltöltésénél megadhatjuk hogy az adott dokumentum feltöltődjön-e az EESZT rendszerbe, vagy nem.

Dokumentum mentés után, a sor végén található lakat ikonnal véglegesítjük a dokumentumot ezután feltöltődik az EESZT-be.  Zöld színnel és sor elején kis felhő ikonnal jelzi a program hogy a feltöltés sikeres volt.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: +36 20 226 44 00
Email: info@it-rendszerhaz.hu